NedRAI Events

Met gepaste trots presenteren we de NedRAI gebruikersdag 2022.

SAMEN LEREN EN BOUWEN AAN BETEKENISVOLLE CLIENTGERICHTE ZORG VAN DE TOEKOMST!

Met RAI verbeteren we de kwaliteit van leven van personen met een kwetsbare gezondheid door integrale, systematische gegevensverzameling en evidence-based beslisondersteuning.

Datum: 15 september van 12.30-17.00 uur.

Plaats: Voormalig defensieterrein Hembrug in Zaandam. Een plek waar imposante 19e eeuwse gebouwen een nieuwe functie krijgen en plaats bieden aan creatieve en innovatieve hotspots. Locatie magazijn 14, adres Affuitenhal 1, 1505 RE Zaandam.

Wat: Ga met ons mee op zoek naar waardigheid en kracht in de zorg voor kwetsbare mensen. 

Wie: Iedereen is welkom. Jij die al met RAI werkt. Maar ook diegene die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van RAI. 

PROGRAMMA:

Keynote:

Werp een blik in de nabije toekomst van de zorg met maatschappelijk duiding van futuroloog Christiaan Fruneaux.

Workshops:

  1. Ga mee naar het Museum of Humanity en leer te kijken door de ogen van vermaard documentair fotograaf Ruben Timman: op zoek naar waardigheid in de ander maar ook in jezelf.
  2. Positieve gezondheid en RAI: een match made in heaven?
  3. Maak met RAI een klantreis van thuis tot het verpleeghuis.
  4. Pyxima: wat kun je met de software en het data dashboard?

Aanvullende pitches:

  1. Zo Dichtbij: zelfevaluatie met RAI.
  2. NedRAI/InterRAI: nieuws en het laatste onderzoek uit de wereld van InterRAI
  3. Mondzorg in RAI en het draaideurproject in Amsterdam: tipjes van de sluier.

Er is genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over wat jij belangrijk vind in de toekomstige zorg. Lijkt het je wat om te komen? Schrijf  je snel in! 

Deelnameprijs: 
Deelname kost €35,00 excl. BTW. Als je je inschrijft, krijg je een e-mail met betaalinformatie. Overleg met jouw manager of je deze kosten mag indienen als scholingskosten. Voor verpleegkundigen wordt accreditatie aangevraagd.

Inbegrepen:  soep met een broodje, keynote, workshops, drinken en tussendoortjes. Je kunt gratis parkeren!

Ga met ons mee op zoek naar waardigheid en kracht in de zorg voor kwetsbare mensen. 

Klik hier om je in te schrijven. 

Tot daar! Groet, team NedRAI


Gecertificeerde RAI starterstraining

Tijdens deze training leert u hoe u RAI in de praktijk kunt gebruiken en wat u met de resultaten kunt doen, dit alles via hands-on oefeningen met een tablet. Deze training is vooral bedoeld voor verpleegkundigen en verzorgenden wiens organisatie met RAI werkt of wil gaan werken. Kosten voor de start-training zijn 190 euro, excl BTW.  De training wordt ingepland vanaf 10 deelnemers. Voor meer informatie zie Snel aan de slag. Voor inschrijving zie link.

Save the date : Webinar NEDRAI informatie en gebruikersmiddag 21 juni 2021 15-17.00

Ook NEDRAI gaat online verder. Je kan je voor het Webinar op maandag 21 juni 2021 15.00 -17.00 .

Hoor meer en praat mee mee over oa implementeren in de praktijk. Hoe pak ik dat het beste aan?Zorguren indiceren met interRAI hoe werkt dat ? Hoe kan ik beter methodisch werken met RAI? Hoe wordt je kwaliteit zichtbaar met interRAI? Hoe ervaren collega’s van andere organisaties werken met RAI? De webinar is ook open voor mensen die nog niet goed bekend zijn met RAI.

Wegens Corona gaat de informatie- en gebruikersmiddag op dinsdag 31 maart 2020 in Hoorn NIET DOOR.

Informatie en gebruikersmiddag waar professionals elkaar ontmoeten, inspireren, tips en tricks uitwisselen, verdieping zoeken, met RAI als basis. We plannen een nieuwe middag na de zomer.

2e Wereld interRAI congres plaats in Leuven, België, 3-5 Februari 2020

interRAI heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde wetenschappelijke zorgstandaard: mis deze innovatie-driedaagse niet. Met honderden onderzoekers, praktijkmensen, beleidsmakers én techspelers, van Canada tot China. Met ook een Nederlands gekleurd praktijksymposium op 4 februari, met (inter)RAI-successen van zorgorganisaties Omring, DSV, Vrijwaard en Zorgkoepel West-Friesland. Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Donderdagmiddag 24 januari 2019 Informatie- en gebruikersmiddag met workshops in Hotel Hoorn, West-Friesland

Informatie en gebruikersmiddag waar professionals elkaar ontmoeten, inspireren, tips en tricks uitwisselen, verdieping zoeken, met RAI als basis. Gastheren waren de Westfriese Zorgkoepel en Omring van 13.30 tot ca 16.30. Bekijk de het programma met de presentaties en 3 workshops.

Donderdagmiddag 16 november 2017 InterRAI congres Amsterdam

Bringing evidence to the practice of elderly care’: internationale sprekers over de impact en ervaringen van interRAI’s beslisondersteuning. Amstelzaal VUmc, Amsterdam. Klik hier voor het FILM verslag en Powerpoints  

Donderdag 12 oktober 2017 Regionale Informatie- en gebruikersmiddag in Vlietstede, Rijnsburg

Informatie en gebruikersmiddag waar regionale zorgorganisaties elkaar uitnodigen om tips en tricks uit te wisselen, elkaar te inspireren en te kijken naar de toekomst met RAI als basis. Vorige gastheer was Omring in Hoorn. Dit keer is DSV Verzorgd Leven. Huis Vlietstede, Oude Vlietweg 50, Rijnsburg. Klik hier voor het programma 

Donderdag 1 juni 2017 de tweede RAI introductiemiddag

“Op een slimme manier naar een betere kwaliteit van ouderenzorg.” Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden van de RAI  instrumenten als integrale oplossing voor de verbetering van de kwaliteit en veiligheid van zorg. De bijeenkomst is geschikt voor zowel zorgprofessionals als zorgbestuurders. Tijd: 13-16u Locatie: Hotel Hoorn , Westfriese Parkweg 1, Hoorn. 

Vrijdag 10 februari 2017 Geriatriedagen : workshop RAI

“Op een slimme manier naar een betere kwaliteit van ouderenzorg.” Tijdens deze workshop wordt u geïnformeerd ……..